Kammarmusik i Blekinge

All Kammarmusik i länet på en plats

Våren 2022

Sölvesborgs Kammarmusikförening har engagerat nedanstående musiker/ensembler för konserter under våren 2022. Om vi tvingas ställa in, kommer vi att underrätta medlemmar via mail  och uppdateringar här på sidan.

Kristine West och Erik Rydvall
söndag 23 jan  kl 18
Församlingshemmet Sölvesborg

Kristine West på flöjt och Erik Rydvall på nyckelharpa som framför musik av Bach samt folkmusik. Båda musikerna är välkända inom genren. Icke medlemmar betalar 50 kronor.

Gustav Lundgren & Unit
söndag 13 mars kl 18
Församlingshemmet Sölvesborg

Det blir ett publikvänligt program i Django Reinhardts anda och Gustav tillhör de främsta gitarristerna i Sverige i denna genre. Icke medlemmar betalar 50 kronor.

West of Eden
torsdag 19 maj  kl 20
Golfrestaurangen

West of Eden sjunger ett Taube-program inspirerat av keltisk musik. West of Eden är ett band som musicerat i 25 år och mest kända för sin tolkning av irländsk musik. Detta är ett samarrangemang med Blue Note.

Medlemmar betalar 50 kronor. Icke medlemmar betalar 100 kronor.