Start Music Masters

om Music Masters

Music Masters Karlskrona kammarmusikförenings syfte är att:

• Arrangera kvalitativa kammarmusikkonserter

• Berika kulturlivet i Karlskrona

• Stimulera till ökat musiklyssnande och musicerande

• Inspirera och uppmuntra unga musiker

• Främja musikaliskt utbyte i Östersjöregionen

Music Masters är en fristående och ideell kammarmusikförening, bildad juni 2012. Huvuduppgiften är att organisera konserter och där presentera kvalitativ kammarmusik. Karlskrona betraktas ofta som en ”sommarstad”
    och Music Masters vill med sina konsertevenemang visa att Karlskrona har mycket att erbjuda även under vinterhalvåret.

Music Masters önskar att unga ska få en lätt och naturlig ingång i den klassiska musiken.
    Barn och ungdomar till 25 år går därför alltid gratis på våra konserter. Som inspiration och uppmuntran åt unga musiker i Karlskrona vill föreningen årligen också premiera någon eller några unga, framstående musikanter.

Föreningen vill också främja kulturutbyte över Östersjön genom att regelbundet engagera artister från Östersjöregionen.

Medlemskap i Music Masters eller Blekinges andra kammarmusikföreningar
    Din medlemsavgift används till att arrangera kvalitativa konserter i Karlskrona. Med många medlemmar blir även vår röst i Karlskronas kulturliv starkare. Som medlem får du 50 kr rabatt på biljettpriserna.

Är du medlem i Ronneby Musikvänner, Pro Musica (Karlshamn), Sölvesborgs kammarmusikförening eller Olofströms kammarmusikförening? Då får du självklart också 50 kr rabatt på Music Masters konserter!

BLI MEDLEM eller ge bort ett ÅRSKORT!

Stöd Music Masters genom ett medlemskap. Har du en vän som du vill ge unika musikupplevelser?
    Music Masters exklusiva Årskort (500kr) ger fritt inträde till alla årets konserter – en perfekt gåva eller julklapp!

Enskild medlem: 100 kr/år
    Familjemedlemskap (flera personer på samma bokföringsadress): 150 kr/år
    Barn och ungdomar till 25 år går gratis!

Medlemsavgift betalas till Music Masters bankgiro 883-9615.

Music Masters styrelse under 2016

Alexandra Gävert - ordförande
    Rolf Johansson - vice ordförande
    Ulla Sandell - sekreterare