Start Music Masters

Saana Kähkönen - violin

Duc Anh Luu - piano

Saana Kähkönen föddes i Finland i en musikalisk familj och
började spela violin som treåring. Efter musikstudier vid Joensuu Musikinstitut och Norra Karelias yrkeshögskola flyttade Saana till Helsingfors där hon tog sin kandidatexamen i violinpedagogik vid yrkeshögskolan Stadia 2008.

Efter några år som frilansare flyttade hon 2012 till Sverige
och påbörjade sina masterstudier för Matthew Trusler vid Musikhögskolan i Malmö där hon 2014 tog sin masterexamen
.
Hösten 2016 påbörjade hon sin solistdiplomutbildning för Fredrik Burstedt. Saana har frilansat som orkestermusiker i Finland och Sverige, bland annat i Malmö SymfoniOrkester, Helsingborgs Symfoniorkester samt vid GöteborgsOperan
.

Duc Anh Luu kommer ursprungligen från Hanoi, Vietnam och började som fyraåring spela piano för sin far, en framstående musiker i hemlandet. Åren 2000–2011 studerade han vid Vietnam National Academy of Music innan studier för professor Jean Schils vid Royal Conservatory Liège i Belgien tog vid. 2016 antogs Duc till diplomutbildningen vid Musikhögskolan i Malmö med Hans Pålsson som lärare. Duc Anh Luu har prisats i tävlingar i såväl Hanoi som Sydney, Warszawa och Liège och framträtt på scener i Belgien, Frankrike, Holland, Schweiz, Sverige, Polen, Italien, Australien och Japan.

Leoš Janáček
Sonat för violin och piano, JW VII/7
Amanda Maier-Röntgen
Sonat för violin och piano i h-moll
- paus -
César Franck
Sonat för violin och piano i A-dur, M. 8

Söndag 22/10

Young-Choon Park - piano

Young-Choon Park

Född i Sydkorea väckte pianisten Young-Choon Park tidigt uppmärksamhet som brådmoget underbarn. Efter studier vid bland annat Juilliard Music School i New York har hon redan hunnit turnera flitigt runt hela världen. Hennes aktuella soloprogram innehåller musik av Haydn, Beethoven och Chopin.

Lyssna: https://youtu.be/-muozbk-cp0

Söndag 26/11

Eld och passion med
Kristin Malmborg

& Henrik Berg

Kristin Malmborg - cello

Henrik Berg - piano

En konsertföreställning med rytmer och toner av bland annat
tango, flamenco och andalusiska sånger. Spansk och syd-
amerikansk musik på cello och piano.

Vi söker det passionerade uttrycket i dansens rytmer och spelar
musik i gränslandet mellan det klassiska och det folkliga.

Albeniz, Granados, De Falla och Piazzolla, är en del av de kompositörer ni kommer att få uppleva!

Lyssna: https://youtu.be/UGrxT8csV_0

Entré:
Medlemmar betalar 150kr, icke-medlem 200kr.

Barn och ungdom till 25 år går alltid gratis!

Biljetter säljes på Turistbyrån och i konsertlokalen en timme före
               evenemanget.

Bli medlem!

Stöd Music Masters Karlskrona Kammarmusikförening med ett medlemskap:

Enskild medlem betalar 100kr/år.

Familjemedlemskap (oavsett antal personer på samma adress) 150kr/år.

Music Masters ÅRSKORT (500kr) hos ger dig fritt inträde till våra konserter
               (minst 6st) under 12 månader. Årskortet är en utomordentlig present till en
               kulturintresserad frände!

Music Masters bankgiro nr 883-9615